Badger Foot Balm

Att ha lille herr Grävlings urgulliga burk på nattygsbordet gör mig lite lycklig. Ingen nyhet förstås, att jag är kär i Badgers förpackningar, däremot inte alltid i innehållet.

Denna ganska hårda salva luktar otroligt gott – kryddigt och fräscht – av pepparmint, kardemumma, rosmarin och tea tree. Jag köpte bara en liten burk, men tycker den räckte förvånansvärt länge. En liten klutt gör fossingarna mjuka och en skön, värmande känsla infinner sig när cirkulationen sätts igång.

Trots att jag gillar Badger Foot Balm är jag inte så säker på att det blir nytt köp. Mina fötter behöver oftast även fukt, och inte bara fett, och där räcker den inte till helt och hållet.

Jag betalade ca $5.39 för min lilla burk på .75 oz (ca 21 g) hos Uncommon Scents, men den finns även här i Sverige för ca 79 kr, om man nu är ute efter just en liten burk. Större burk finns billigt hos iHerb.com.

Betyg: 8 / 10

INGREDIENTS: Organic Extra Virgin Olive Oil, Castor Oil, Jojoba Oil, Beeswax, and Essential Oils of Rosemary, Peppermint, Balsam Fir, Eucalyptus, Tea Tree and Cardamom.

Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *