Utnyttja rabatt till Nordicfeel!

Om du är som jag och gillar allt som har med skönhet och parfymer att göra, kommer du att gilla Nordicfeel, om du inte redan gör det. Nordicfeel är den största skönhetsbutiken på nätet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Över 600 000 använder Nordicfeel idag. De har de allra flesta välkända märkena inom parfym som Jean Paul Gaultier, Hugo Boss, Paco Rabanne, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Versace, Calvin Klein, Christian Dior, Chanel och Gucci, bara för att nämna några välkända märken.

Få rabattkoden här

Alla frakter på Nordicfeel är gratis, om det inte är så att du har särskilt bråttom. Då kan frakten kosta 29 kronor. Nordicfeel har vunnit priser flera år som den bästa e-handeln för människors skönhet och hälsa. Här kan du få en Nordicfeel rabattkod för att få ner slutpriset. Kolla på Konsumenttester.se för att få de senaste aktuella Nordicfeel rabattkoderna och kampanjerna.

Har rabattkoder och tester

konsumenttester.se hittar du sammanställningar av tester som har gjorts av olika produkter, köpråd och prisjämförelser. Här finns rabattkoder till kläder och skor, parfymer, hudvård och hårvård och böcker. Vill du skaffa en prenumeration på en tidning, finns rabattkod här. Du kan få rabatter på kläder och skor, sportutrustning, kosttillskott och träningskläder.

6 sep 2017