Har ni testat doftpinnar?

Något jag numera har dille på att köpa hem, det är så kallad doftpinnar. De är så smarta att använda och enkelt sätt att få en angenäm doft i hemmet. Genom att klicka här så kan du hitta bland annat just doftpinnar samt en massa mer bra produkter. 

Jag har tidigare använt mig mycktet av doftljus och rökelse, men, båda de måste man ju elda på, så det går inte att lämna de utan uppsikt. Det kan man dock göra med doftstickor. Det eftersom att de kan avge doft ändå-

Hur funkar det?

Det finns ju olika varianter och märken på doftpinnar men de flesta fungerar på samma sätt. Det är en flaska där man har i doftolja. I denna flaska sätter man sedan ner pinnarna, hur många man vill. Ju fler pinnar man har i, desto mer doft blir det. Oljan dras upp i pinnarna och sedan sprider sig doften ut i rummet. En flaska räcker ofta i flera månader innan oljan är helt slut. 

Många goda dofter

Fördelen med doftpinnar är ju även att det finns en massa goda dofter att välja på. Jag har en på badrummet, som doftar citrus, som passar bra på ett sånt ställe. Sedan kan man ju även ha flaskorna med doftpinnar i andra rum. Lavendel passar bra i sovrummet, eftersom det ger ett lugn, som är bra då man ska sova. 

Så du kan välja den eller de dofter du gillar, om även du vill att det ska lukta gott hemma.

17 Sep 2021