Hitta en ögonkräm som passar dig

Huden runt ögonen, den är tunn och den är känslig. Här är det lätt att få mörka ringar eller små rynkor. Det kan vara bra att ta hand om denna del av ansiktet, genom att satsa på en bra ögonkräm. På bastitest24.se kan du jämföra flera olika produkter och märken. Det finns olika sorters ögonkrämer som är bra för olika saker. Det kan vara för att få bort rynkor, för att undvika slapp hud, för att bli av med mörka ringar eller för att dämpa svullna ögon.

Välj rätt ögonkräm 

Du bör som sagt se till att välja en ögonkräm som täcker ditt behov. Så fundera på vad det är du vill ha hjälp med, om det är rynkor eller om det är mörka ringar. Sedan är det även bra att se till att välja en kräm efter vad du har för hudtyp. Det finns ju idag torr hy, fet hy, blandhy, normal hy och så vidare. 

När du vet vad för typ av kräm för ögonen det är du ska ha, så är det andra bra saker att tänka på med. Så som hur mycket det är i tuben du köper och till vilket pris. Kolla gärna andras omdömen med samt om de har några som helst certifieringar. 

Det kan vara smart att gå till en salong för att få hjälp med att välja ut rätt sorts ögonkräm, alternativt att läsa på mer om dem och jämföra.

22 Sep 2022