Smart använda en aroma diffuser

Jag har alltid gillat att ha saker som doftar gott i hemmet. Jag brukar bland annat använda doftljus, rökelse, potpurri med mera. Men nu har jag hittat en superbra grej! Det är en så kallad Aroma Diffuser. Det är två saker i ett kan man säga. Dels är det som en luftfuktare, dels som en arom-spridare eller vad man ska kalla det. Just att ha en luftfuktare är ju bra, om man har mycket torr luft i hemmet. Då är det bra att få upp luftfuktigheten med en luftfuktare. Om man dessutom vill att det ska dofta gott, då ska man välja en aroma diffuser. Den ger hemmet en bättre luft, som doftar ljuvligt.

Många fördelar med en aroma diffuser

Det finns många fördelar att skaffa en aroma diffuser. Dels som sagt för att den gör luften bättre, dels för att den gör att rummet doftar gott. Sedan är den snygg att se på. Ofta kan man hitta dem i formen av små mysiga lampa. Så den blir ju som en snygg inredningsdetalj utöver att sina andra smarta funktioner. 

Det man kan göra med den är att själv välja doft. Det bara genom att addera doftolja i den. Det gör att man kan byta doft då man känner för det. Eller ha flera, en i varje rum.

Själv har jag en i mitt sovrum, med lavendel, som får mig att sova bättre. Funderar även på att skaffa flera att ha i mina andra rum med, men med andra dofter. 

5 Jul 2021