Viktigt ha bra hudvårdsrutin

Det är viktigt att ha en bra rutin för både kropp och ansiktet så att vår hud mår bra på bästa sätt. Det finns tre viktiga steg och det är rengöring, smörjning och skydd. Det är bra att skaffa bra hudvårdsprodukter. Ett märke som sysslar med det är Fitline Beautyline, läs mer här om det. 

Att göra rent din kropp är enkelt, det gör du enklast genom en dusch. Du får då bort all svett, talg, smuts med mera. Sedan är det bra att gå vidare genom att göra en ordentlig scrub ibland för att få bort döda hudceller. Efter duschen kan du satsa på att smörja in kroppen med bra kroppsvårdsprodukter. De bör vara vårdande, återfuktande samt ge din hud näring.

Gör bra ansiktsvård

Du bör även ha en bra rutin för din ansiktsvård. Denna rutin bör göras morgon och kväll. Även här är det viktigt att göra rent, tillföra fukt samt skydda huden. Det finns idag många bra produkter att använda för att göra rent ansiktet med. All från oljor till toners, men det går bra att använda tvål och vatten med. 

Sen är det inte fel att satsa på att ha en bra dagkräm och en bra nattkräm. 

Ibland är det även här bra att göra en scrub eller lägga en ansiktsmask. Sedan finns det även krämer för ögonen, serum och mycket mer att använda om du vill det. 

25 Jan 2021