En elcykel från Monark vore nåt

Något jag är förtjust i, det är att bege mig ut på långa cykelturer, gärna under våren och sommaren. Det senaste har det dock inte blivit så mycket med det. Den cykel jag äger, den är i kasst skick och jag har inte haft tid, råd eller lust att laga den. Nu har jag dock fått ett oväntat tillskott i kassan och funderar på att använda de pengarna för att köpa en helt ny cykel istället. Har ett bra tag kollat in möjligheten att köpa en elcykel. Funderar på att skaffa en Monark E-Karin. Monark är ju ett bra märke. Får se om det finns nära mig att köpa en sån.

Kanske kolla efter återförsäljare?

Det är ju rätt bra att vända sig till en Monark återförsäljare i Stockholm. Så att man får den cykeln man vill ha och det utan att behöva åka allt för långt, eller få den skickad. Går man till en återförsäljare, så kan man ju även testa cykeln innan med, så att man vet att man gör rätt val av cykel.

Smidigt med elcykel

Jag har som sagt ett tag kollat på elcyklar och velat ha en egen. Testade en som en kompis köpte och efter det så kände jag att det var bra mycket bättre med en sån än att skaffa en vanlig eller laga den jag har. Så skönt att kunna koppla in motor när man vill ha lite extra hjälp i backar med mera. 

28 Mar 2019