Sköna ansiktsbehandlingar på ekologiskt vis

Funderar du på att gå på en ansiktsbehandling Stockholm? Det finns salonger med ansiktsbehandling att söka fram via Timecenter. En salong med ansiktsbehandling är bra att gå till om du har problemhy till exempel. Via Timecenter hittar du salonger i Stockholm så väl som i andra städer. Det finns de salonger som har fokus på att erbjuda ekologiska behandlingar. Men vill du vara helt säker på att allt är ekologiskt, ja då ska du göra egna ansiktsbehandlingar hemma och tillverka dem själv.

Tillverka egna produkter för din ansiktsbehandling

Det finns en massa bra butiker på nätet som säljer ekologiska produkter som du kan blanda samman till olika hudvårdsprodukter. Men visste du det att du även kan ta en massa saker du har i köket? Du kan använda gurka till exempel, för det piggar upp trötta ögon. Samt att det även renar porer och orenheter. Doppar du gurkskivor i citronsaft innan så kan du bleka pigmentfläckar och fräknar.

Äggvita är även det bra för det stramar åt vilket är bra mot slapp och rynkig hud. Äggulan kan du med använda då det återfuktar torr hy. 

Gurkmeja är något som du kan använda på akne, rosacea och psoriasis då det har en inflammationsdämpande och har en väldigt stark antioxidantisk effekt.

Honung är inte bara gott att äta utan den är även bakteriedödande och kan läka sår och bleka ärr. Den ger också fukt och är lugnande för huden.

Sen finns det massa mer du kan använda dig av som avokado, kaffe, potatis med mera!

 

 

2 Jun 2019